Om oss

eFactory as ble stiftet i 2012 under navnet Norwvend as, ble så kjøpt opp og endret navn til eFactory as i 2017. Dagens eier har historie og røtter innenfor forretningsområdet tilbake til 1998. eFactory as er lokalisert på Arneberg i Åsnes Kommune som ligger ca 4 mil nord for Kongsvinger (og 13 mil nord for Oslo). Selskapet driver med utvikling, innholdmarkedsføring samt drift av domener og nettsted.Flere av nettstedene vi eier, utvikler og drifter inneholder artikler, guider og tips som inneholder reelle anbefalinger og vurderinger. Innholdet ligger således som oftest innenfor den den redaksjonelle sfæren, mens lenker er av kommersiell art. Noen av nettstedene er også basert utelukkende på reelt redaksjonelt innhold, på disse sidene er kommersielt innhold i form av annonser.

Vi har en stor portefølje nettsteder innenfor veldig mange ulike temaer og er således en aktuell samarbeidspartner for veldig mange annonsører. Kontakt oss om du ønske å annonsere.

Vi samarbeider med internasjonale aktører og kan pr. dato tilby bestilling av leiebil fra tusenvis av destinasjoner over nesten hele verden.

Søkemotoren henter og sammenligner priser fra alle de største aktørene, noe som sikrer deg både lave priser og et meget godt utvalg.

Sikkerhet er et fokus område for oss, både vårt og de eksterne systemene vi er trygge gjennom kryptert overføring av både personopplysninger og kortdata (SSL).

eFactory AS som både eier, drifter og utvikler nettstedet tilbyr i tillegg flere portaler som omfatter reisetips, nyheter, quiz, tester,  hotellbooking, prissammenligningstjenester og mye annet. For mer informasjon se eFactory.no